Doorgaan naar inhoud
Altijd gratis bezorging in NL & BE | Binnen 1-5 werkdagen thuis
Nu 10%korting op het gehele assortiment

Verzending

Levertijd voor Kamerplanten en Bloempotten

Bij 123flora.nl begrijpen we dat een snelle levering belangrijk is. Voor de meeste kamerplanten en bloempotten geldt een standaard levertijd van 1- 5 werkdagen, die ingaat zodra je je bestelling hebt geplaatst. Opmerkelijk is dat bestellingen die op vrijdag zijn geplaatst, op maandag worden verzonden. In enkele gevallen kan een product een iets langere levertijd hebben, maar we zorgen ervoor dat dit duidelijk wordt aangegeven.

Levertijd voor Bomen, Hagen en Tuinplanten

Voor onze prachtige bomen, hagen en tuinplanten hanteren wij een levertijd van 1- 5 werkdagen. We begrijpen het belang van geduldig wachten op deze bijzondere producten. Ons team zal je echter op de hoogte houden van de exacte leverdatum. Het is belangrijk om te weten dat onze bomen persoonlijk door de kweker bij je thuis worden bezorgd. Als je dat wenst, kunnen we zelfs helpen bij het inplanten van deze groene schoonheden in je tuin. Wij zullen altijd eerst met jou contact opnemen om een geschikte bezorgdatum af te spreken.

Bij 123flora.nl streven we ernaar om jouw groene aanwinsten zo zorgvuldig en tijdig mogelijk te leveren, en we houden je gedurende het hele proces op de hoogte. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!