Doorgaan naar inhoud
Altijd gratis bezorging in NL & BE | Binnen 1-5 werkdagen thuis
Nu 10%korting op het gehele assortiment

FAQ

 1. Hoe worden de bloemen en planten verpakt en verzonden om ervoor te zorgen dat ze vers en onbeschadigd bij mij aankomen? We verpakken onze bloemen en planten zorgvuldig in speciale verpakkingen die zijn ontworpen om ze veilig en vers te houden tijdens het transport. Daarnaast werken we samen met betrouwbare bezorgpartners om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig bij u aankomt.

 2. Wat moet ik doen als mijn planten beschadigd of verwelkt aankomen? Neem in dat geval zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen door bijvoorbeeld vervangende planten te sturen of een terugbetaling te regelen.

 3. Bieden jullie garanties op de kwaliteit van de bloemen en planten? Ja, we streven ernaar om alleen de hoogste kwaliteit bloemen en planten te leveren. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van uw aankoop, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om het voor u op te lossen.

 4. Hoe kan ik zorgen voor mijn nieuwe planten zodra ze bij mij thuis zijn bezorgd? We voorzien al onze klanten van gedetailleerde zorginstructies voor elke plant die we verkopen. Deze instructies omvatten informatie over water geven, lichtniveaus, en eventuele speciale behoeften van de plant.

 5. Wat is het retourbeleid als ik niet tevreden ben met mijn aankoop? Ons retourbeleid staat beschreven op onze website en biedt richtlijnen voor het retourneren van producten binnen een bepaalde periode na ontvangst. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over specifieke retourprocedures.

 6. Bieden jullie ook bloemenabonnementen aan voor regelmatige leveringen? Ja, we bieden bloemenabonnementen aan voor klanten die regelmatig verse bloemen willen ontvangen. U kunt kiezen uit verschillende abonnementsniveaus en bezorgfrequenties.

 7. Hoe kan ik de beste planten kiezen voor mijn specifieke licht- en ruimteomstandigheden? Onze website bevat gedetailleerde productbeschrijvingen, inclusief informatie over de licht- en ruimtevereisten van elke plant. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice voor advies op maat.

 8. Zijn de gebruikte potgrond en meststoffen veilig en milieuvriendelijk? Ja, we gebruiken alleen hoogwaardige, veilige potgrond en meststoffen die milieuvriendelijk zijn en voldoen aan strenge normen voor kwaliteit en duurzaamheid.

 9. Accepteren jullie speciale verzoeken voor boeketten of arrangementen? Ja, we staan open voor speciale verzoeken en kunnen maatwerk boeketten of arrangementen samenstellen op basis van uw voorkeuren. Neem contact op met onze klantenservice om uw wensen te bespreken.

 10. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice als ik verdere vragen heb over mijn bestelling of producten? U kunt contact opnemen met onze klantenservice via e-mail, telefoon of chat. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele problemen met uw bestelling.

 11. Ik heb een plant binnengekregen korter dan wat is aangegeven op de site wat nu.
  Houd er rekening mee dat de aangegeven afmetingen van onze planten bij benadering zijn. Afwijkingen in hoogte kunnen voorkomen, en het is mogelijk dat sommige planten een marginaal verschil hebben van ongeveer 10 cm. We doen ons best om nauwkeurige informatie te verstrekken, maar planten zijn levende organismen en kunnen variëren in groei.