Doorgaan naar inhoud
Altijd gratis bezorging in NL & BE | Binnen 1-5 werkdagen thuis
Nu 10%korting op het gehele assortiment

Over ons

Welkom bij 123flora.nl - Betaalbaar groen, razendsnel geleverd

Bij 123flora.nl stroomt de liefde voor groen door onze aderen. We zijn meer dan een webshop; we zijn jouw groene metgezel op de reis naar een levendig en bloeiend thuis. Onze passie voor kamer- en tuinplanten is de drijvende kracht achter alles wat we doen.

Onze Roots

Onze wortels reiken diep. 123flora.nl is ontstaan uit de wens om de schoonheid en sereniteit van de natuur toegankelijk te maken voor iedereen. Ons verhaal begint in de prachtige Nederlandse kwekerijen, waar we rechtstreeks samenwerken met gepassioneerde telers om de meest opmerkelijke planten voor je te selecteren.

Wat We Bieden

Bij 123flora.nl vind je een uitgebreid assortiment van A tot Z, of je nu je binnenruimte wilt verfraaien met luchtzuiverende kamerplanten of je buitenomgeving wilt omtoveren tot een oase met kleurrijke bloemen en robuste bomen. Onze selectie omvat alles wat je nodig hebt om van je planten te houden, van zorgvuldig gekozen potten en plantenvoeding tot handige tips en advies om je groene vrienden te laten gedijen.

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we willen je inspireren en ondersteunen om een diepere connectie met de natuur te creëren, of je nu een doorgewinterde groene duim bent of nog maar net begint. We geloven in de helende kracht van groen en willen deze magie met jou delen.

Waarom 123flora.nl?

We begrijpen dat je opties hebt als het gaat om het kopen van planten, maar bij 123flora.nl bieden we meer dan alleen producten. We bieden expertise en toewijding. We staan altijd voor je klaar met vriendelijk advies, tips en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je planten gedijen. Bovendien wordt elke bestelling met de grootste zorg behandeld, van onze kwekerijen tot jouw deur.

Samen Groeien

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap van plantliefhebbers. Samen zorgen we ervoor dat groen altijd een plek heeft in ons leven. Of je nu een urban junglist bent, een thuistuinier of gewoon op zoek bent naar een beetje frisse lucht in je ruimte, 123flora.nl is er om je te ondersteunen op je reis naar groen geluk.

Dus, welkom bij 123flora.nl, waar groen liefde is. Laten we samen de wereld groener maken, één plant per keer.